2003 — 2013

dtailed is now VERDE
Visit verde.io for my latest digital design and development work.

If you're after my photography, visit my portfolio or check out my photobook.
You can also find me on Twitter and Instagram.

Tudor Prisăcariu

Traiasca Romania, traiasca tricolorul

Ziua nationala a Romaniei 1 Decembrie 2006

:P

Published by Tudor Prisăcariu on
Categories: Random
Share: Facebook Twitter

Comments

Cristina #

17 Dec 2006 • 13:31

Stefan, Stefan, multumesc pentru comentariul asta! Si tie Tudor pentru ocazie. Vreau sa va vad in tara, acasa, vreau sa vorbim aceeasi limba. Ma primiti, da?
Mi-e dor..

stefan #

2 Dec 2006 • 20:37

OMFG! You are like SOOO RITE ON THE MONEY THERE!

Declaratie patriotica pentru toti cei care este din Romania (si chiar plecati in alte natiuni)…

Vreau sa fiu tot o zdroaba ca sa fac tara mea un loc mai bun, un loc cum vreau eu sa fie. In limitele pe care le tolereaza realitatea din teren dar nu limitat la ce pare realist. Macar ca ma intorc si platesc taxe tot am facut ceva.

Dispretuiesc capitalismul de tip “daca nu merge, vinde” si prefer “daca nu merge repara.” Romanie, patrie draga, nu plange, te repar eu!

Respect individualitatea individului, dar cred ca o societate modulara (gen sua) e un mediu anti-uman; romanie, patrie draga, nu am sa te las sa ajungi asa!

Globalizarea e un lucru extraordinar, dar europenii nu inteleg diversitatea care vine din afara societatilor lor; Romanie, stiu ca esti tentata sa fii mai Europeana decat europenii in privinta asta, dar sunt co ochii pe tine! Te ia mama dreacu daca nu inveti sa te porti cu strainii, care vor sa isi hraneasca familiile carand ciment.

Nimic nu imi umple inima de bucurie calda, mai mult decat dragostea de tara, de natia mea si de trecutul lor glorios. Ce m-ar mai bucura ca istoria tarii mele sa fie aceeasi cu istoria vecinilor nostrii cei mai apropiati (ii stiti, cei cu cea mai speciala limba din Europa)

Traiasca Romania! Traiasca Tricolorul! Traiasca toti puii de Roman si Daca, Oriunde ar fii ei! Traiasca oamenii care desi nu sunt scunzi si urati, vorbesc romana mai bine decat limba pe care o vorbeau parintii si bunicii lor!

(Traiasca si Dr. Gregory House)