2003 — 2013

dtailed is now VERDE
Visit verde.io for my latest digital design and development work.

If you're after my photography, visit my portfolio or check out my photobook.
You can also find me on Twitter and Instagram.

Tudor Prisăcariu

Suflet bun

Soul

Soul

Iata ca dupa doar cateva zile, sunt din nou impresionat de povestea unui alt caine, o poveste si mai trista ca prima. “Baiatu” a fost calcat acum cateva zile de o masina. Dupa ce a stat toata noaptea pe marginea drumului, in ploaie, incapabil de a se misca, a fost gasit de Cristina, un suflet bun, care l-a luat si l-a dus la un spital veterinar in Bucuresti (accidentul avand loc in Buftea). De atunci se tot duce cu el in fiecare zi la injectii. “Baiatu” tot nu poate sa se miste si trebuie sa i se dea de mancare, insa se pare ca sunt sanse sa isi revina. Sa speram ca asa se ca intampla.

In urma pozelor cu celalalt catel, primisem un mail in care mi se spunea ca daca toata lumea ar da atata atentie unui animal cata ii dadusem eu, lumea ar fi mai buna. Eu ii dadusem intr-adevar atentie, insa nu il ajutasem cu nimic. Daca cat mai multa lume ar face ceea ce a facut Cristina, atat pentru un caine cat si pentru alte animale sau pentru oameni, atunci intr-adevar am fi intr-o lume mult mai buna.

Published by Tudor Prisăcariu on
Categories: Souls
Share: Facebook Twitter

Comments

coco #

13 Dec 2006 • 00:41

Sa stii ca ,,baiatu” e foarte bine, du7pa vreo 3 saptamani de chin si-a revenit.
.acum dupa un an si ceva e foarte bine si face tumbe de circ…..cu iubire totul se rezolva….

novalee #

7 Jun 2005 • 20:55

M-am uitat la foto si mi s-a parut ca era mort catelul.M-a podidit plansul,si pe masura ce citeam cat mai puteam vedea de lacrimi ca este bine si o fata buna l-a ajutat,am inceput sa plang mai tare,dar erau lacrimi de bucurie.
Cateodata mi-e asa de sila ca fac parte din specia asta,ca vreau sa nu mai exist,sunt atat de putini oamenii buni pe lumea asta.Spune-i numai bine in viata Cristinei din partea mea,iar tie iti multumesc ca existi sa postezi si fotografii cu sufletele amarate.Sper ca nu trec anumiti indivizi pe aici sa ma faca patetica….sau daca da,imi pare rau pt ei