2003 — 2013

dtailed is now VERDE
Visit verde.io for my latest digital design and development work.

If you're after my photography, visit my portfolio or check out my photobook.
You can also find me on Twitter and Instagram.

Tudor Prisăcariu

Piatra Neamt, Romania

See all the photos at www.entropy.ro/piatra-neamt.

Published by Tudor Prisăcariu on
Categories: Entropy, Places
Share: Facebook Twitter

Comments

andreea #

26 Mar 2009 • 17:36

orasul piatra neamt e cel mai frumos din toate…e o comoara…

anca #

21 Aug 2008 • 14:54

este extraordinar de frumos orasul p.nt. pe bune ca eu in rom nu am vazut ceva mai frumos. felicitari!

petru nadasanu #

12 Aug 2008 • 16:07

felicitari tuturor celor care au contribuit si contribuie in continoare la modernizarea orasului piatra neamt felicit in mod deosebit pe domnul Gheorghe Stefan bravo domnul meu tine-o tot asa si vom fi cel mai curat si frumos oras din europa nu numai din Romania.

petru nadasanu. high wycombe ,bucks ,marea britanie.

juju #

11 Jun 2008 • 16:23

chiar si vazut din alta tara tot frumos ramane oraselul meu natal. chiar as putea spune ca e din ce in ce mai frumos!pacat ca nu aveti poze cu persoane ,cu oameni incadrati in frumusetea orasului!

anastasia #

14 Feb 2008 • 15:10

este cel mai mijtoo shi frumos orash din Romania….mai ales dupa schimbarile pe care le-a facut Gheorghe Stefan (bv bv!!!)…imi place!!este superb orashul inconjuratzi de muntzi care
emit un aer proaspat shi pur…avem o adevarata resursa naturala in orashul nostru…asha ca trebuie sa ne mandrim cu el chiar daca este mic.(in unele locuri din tzara noastra sunt oribile shi ca ar trebui refacute,dar sunt shi locuri de apreciat.tzara noastra nu este cum trebuie shi cum sunt alte tzari straine deoarece toata vina o poarta PRIMARII ORASHELOR ALE TZARII NOASTRE;de aceea Romania este subiect de barfa peste tot)….RUSINE MARE PRIMARILOR CARE NU VALOREAZA NIMIC!!!!!!!!!

tudor #

9 Oct 2007 • 13:32

frumusetea tarii noastre sta in spatiul misterios dintre urat si frumos. acolo se lupta ambitiile din trecut cu cele din prezent, acolo se amesteca uitarea si nepasarea cu speranta si vointa, acolo ne decidem soarta si ne faurim viitorul, acolo ne formam ca indivizi si ca romani. transcendenta uratului in frumos si invers este alegerea noastra si cu timpul va modela lumea in care traim. asta vad si simt cand ma uit la poze. o perspectiva curajoasa, respect :)

karen #

26 Sep 2007 • 14:30

beautiful place to be!

inutza #

7 Sep 2007 • 02:59

E interesant cum văd străinii oraÅŸul. Am pozat oraÅŸul ăsta o grămadă. Dar mereu ce mi-a plăcut la el. Mă enervează că e mic ÅŸi nu ai unde te duce – un Becibar, un ponton, un Cozla… Nu se întâmplă nimic în el (părerea mea). Dar tot nu aÅŸ putea să-l pun pe net în stilul în care l-ai pus tu. Cred că trebuie să-Å£i fac concurenţă când mai trec prin Piatra. :D

P.S.: La ce pensiune ai stat? :D

Vlad Nanca #

19 Aug 2007 • 00:25

tara noastra-i o comoara, cana-ne-am pe ea

Tudor #

16 Aug 2007 • 22:50

E exact pe dos. Spune-mi tu care sunt aceleasi lucruri frumoase si mai vorbim dupa. Si de preferinta lasa-ti si un email valid de data asta.

Marian #

16 Aug 2007 • 20:09

Mi se pare ca incerci sa scoti in evidenta mai mult lucrurile urate decat cele frumoase din tara noastra

silvius #

16 Aug 2007 • 09:34

cred ca dupa sibiu este cel mai frumos oras din romania; si va fi si mai frumos dupa ce termina de construit partia de ski