2003 — 2013

dtailed is now VERDE
Visit verde.io for my latest digital design and development work.

If you're after my photography, visit my portfolio or check out my photobook.
You can also find me on Twitter and Instagram.

Tudor Prisăcariu

Mamaia, Romania

See all the photos at www.entropy.ro/mamaia.

Published by Tudor Prisăcariu on
Categories: Entropy, Places
Share: Facebook Twitter

Comments

dragos #

1 Nov 2007 • 14:33

am fost in tarile nordice ,ramai masca nu ca la noi eu oricum plec in danemarca in ianuarie ptr ceva timp cativa ani nu stiu dar in romania nu mai pot trai am luptat de pomana la revolutie de pomana mai ales in bucuresti cu gradul asta de poluare mori sigur mai repede

Alexandru Constanta #

15 Sep 2007 • 14:14

P.S. Onutzza .. gunoaie am vazut si in Grecia si in Spania si peste tot. Va mai trece ceva timp pana ce OMUL se va cizela. Pana vor invata ca nu se efectueaza functia de excretie in apa marii, nu se arunca sticle de pastic in apa si nici pe plaja si pana vor fi oamenii constienti ca a fi civilizat si modern inseamna sa iti pastrezi natura neatinsa. Pacat insa ca oamenii de la noi din tara si nu numai nu constientizeaza lucrul acesta. Apoi vin si se plang de conditiile ‘naspa’ pe care le-au intalnit in anumite locuri. Sa fim seriosi, omul sfinteste locul. Toate cele bune!

Alexandru Constanta #

15 Sep 2007 • 13:11

Pentru cei care nu stiu: Mamaia este acum in lista celor mai moderne statiuni din Europa. Marketing-ul aplicat o va face din ce in ce mai valoroasa si mai atractiva. Preturile nu vor mai creste, din contra se vor potoli sau chiar vor scadea, datorita inversunarii competitiei. Litoralul Romanesc va inflori, deoarece UE ne cere profit din turism. Fonduri Europene vor intra in aceste proiecte de modernizare. Proiecte Constanta: sosea faleza, insula cluburi pe lacul Siutghiol, Port de Agrement pt Yachturi in zona Cazino Mamaia, imbunatatirea portului antic turistic Tomis, Construirea de noi cartiere stil mediteraneean in Mamaia Nord (iesirea din Mamaia spre Navodari), renovarea si privatizarea Cazinoului Constanta, Mol lacul Tabacarie, construirea diverselor cartiere rezidentiale pe malul Marii si al apelor din imprejur, imbunatatirea fluiditatii traficului prin largirea si infiintarea de noi artere pt circulatie, cartiere de case si vile la cheie pe malul lacului etc, etc. .. Multumim tuturor turistilor care ne sustin si le dorim distractie placuta si relaxare pe anii care vin. Sa auzim de bine. Traiasca Romania!

Onutzza #

1 Aug 2007 • 01:55

Frumoase fotografii. Mi-a placut faptul ca multe dintre ele ofera o alta imagine a statiunii Mamaia. Am avut senzatia ca, vizionandu-le, “m-am plimbat” printr-o statiune dintr-o alta tara (exceptand poza cu gunoaiele de pe malul marii pe care, vazand-o, m-am “simtit” in Romania).

miChou #

26 Jul 2007 • 10:26

Ce-ai avut cu nasul fetei din ultima poză? :P