2003 — 2013

dtailed is now VERDE
Visit verde.io for my latest digital design and development work.

If you're after my photography, visit my portfolio or check out my photobook.
You can also find me on Twitter and Instagram.

Tudor Prisăcariu

Hai noroc romane!

Cine ia in serios o tara a carei stema arata asa? Eu cel putin nu ma pot opri din ras :)) Nenea vulturul e muuuult prea vesel pentru contextul in care se afla si pare sa fi luat un sprit doua la bord. Chiar si treaz, tot n-ar prea avea motive de ras tinand cont ca tine crucea “sfanta” in cioc. Probabil ca asta a fost sursa de inspiratie pentru cei care au gandit la fel de incredibilul slogan Romania – Fabulospirit. Hai noroc romane!

PS: Inainte de a publica postul m-am uitat pe net la diverse versiuni ale stemei si mai toti vulturii par la fel de veseli. Varianta de mai sus poate fi gasita aici.

Published by Tudor Prisăcariu on
Categories: Details, Smile
Share: Facebook Twitter

Comments

Andrei #

20 May 2009 • 09:22

Patetic…

Florin #

18 Mar 2008 • 23:20

mie nu mi se pare absurd nici sa zambeasca vulturul (doar viata nu e facuta sa fie trista, serioasa etc, si tara la fel… de ce sa fie sumbra?
iar culorile sunt bine alese pentru a se face contrastul si a putea fi percepute ca atare, plus ca sunt culorile de pe steag.
mi se pare doar o gaselnita, cu tot respectul

Nicolae Ionescu #

2 Jan 2008 • 23:57

Adevarul e ca exagerezi. Vulturul nu e nici pe departe vesel si chiar daca ar fi, ce-ai fi vrut, sa semene cu vulturul nemtesc – nu ala hitlerist care mai era cum mai era, dar zic de asta, modern, zburatacit si schilodit rau, mai ceva ca al nostru) ??. In al doilea rand, sunt tari care au pe stema ingeri, canguri, struti, diverse patrupede din categoria bovinelor in cel mai fericit caz, serpi, cactusi, nu mai zic de astre cu ochi, gura si nas. Daca pe tine te ia rasul cand vezi acvila Romaniei (si ea inspirata din desenele de epoca, dupa cum bine ai zis chiar tu, care si ele la randul lor se trag de pe undeva din vulturul roman), atunci ce sa mai zic de astea??

lucian marin #

14 Mar 2007 • 09:09

foarte bine zici, nu numai tipul de desen e haios, ci si culorile. interesant cum au gasit cea mai rapida solutie cand s-au gandit la culori, pac pac il coloram rosu galben si albastru. logic, nu? ei bine arata ca o cutie de pistol cu laser de cumparat in balciul de weekend, in nici un caz ca o stema de popor. galagios si needucat, un adevarat simbol romanesc. in plus, tipul de linie imi spune ca e lucrat de o persoana superficiala, probabil in ceva soft obscur, nu m-as mira sa fie ceva chiar mai low decat corel..

o varianta completa am gasit si aici – http://content.answers.com/main/content/wp/en/9/96/Stema_Romaniei_mare.png