2003 — 2013

dtailed is now VERDE
Visit verde.io for my latest digital design and development work.

If you're after my photography, visit my portfolio or check out my photobook.
You can also find me on Twitter and Instagram.

Tudor Prisăcariu

Expresia ideii de bloc in forma ei cea mai pura

Cand comunistii au stat la masa si au gandit notiunea de bloc, cred ca asta au avut in cap. Blocul in care se afla magazinul Obor este, in viziunea mea, expresia ideii de bloc in forma ei cea mai pura. Scara blocului arata efectiv ca o inchisoare in care locatarii sunt condamnati sa traiasca.

Nu pot sa nu ma intreb cum o asemenea oroare nu a fost daramata. Faptul ca ar fi trebuit construite alte locuinte nu cred ca e o scuza. Nu e vorba doar de distrugerea unor caramizi ci de a unei mentalitati bolnave menite sa creeze o masa uniforma de servitori.

Published by Tudor Prisăcariu on
Categories: Places, Stories
Share: Facebook Twitter

Comments

Dan Tincu #

20 Jan 2007 • 21:08

Cred ca intai ar trebui inrebati oamenii care traiesc acolo daca sunt de acord sa le fie daramate casele in care traiesc. Cred ca sunt prea multi oameni care nau apa calda sau nau unde sa stea ca sa ne punem pb daramarii unui bloc care poate are apa calda & all that, doar ca arata ca o inchisoare.
Tot cam asa arata si caminele de studenti (unele mult mai rau) de la diferite facultati din tara.
Singuru lucru ciudat care il vad la blocu asta e ca sunt muuulte apartamente pe etaj, dar nu cred ca e atat de grav. Iar in fond, fiecare locatar ar putea sa isi personalizeze usa ca sa iasa din uniformitatea asta (daca chiar ar vrea)

ogarafgan #

13 Jan 2007 • 01:31

bun fotoreportaj :)