2003 — 2013

dtailed is now VERDE
Visit verde.io for my latest digital design and development work.

If you're after my photography, visit my portfolio or check out my photobook.
You can also find me on Twitter and Instagram.

Tudor Prisăcariu

Decknet sunt de cacat

Decknet este un provider de net groaznic. Rezolvarea unei probleme dureaza minim o saptamana iar in ultima vreme problemele apar o data la una sau doua saptamani. Va puteti deci imagina calitatea fenomenala a conexiunii mele de net in ultima vreme.. De exemplu, de o saptamana nu mai imi merge nici o forma de upload. Daca aveti de ales intre ei si altii, alegeti pe altcineva.

Published by Tudor Prisăcariu on
Categories: Self
Share: Facebook Twitter

Comments

livero #

3 Jul 2008 • 21:44

au fost cumparati de rds si acum nu le mai pasa; nu ofera suport tehnic ; nimic; eu i am cautat o saptamana la telfon si cand au raspuns mi au spus ca au taiat netul pt ca nu am semnat cu rds noul contract si dupa le am dat un email ca i reclam pt ca eu am contract cu decknet si nu ma intereseaza de cine au fost cumparati; mi au dat drumul la net dar nu mi au mai trimis factura pt a avea motiv sa fiu deconectat;

hahaha #

2 Jun 2008 • 12:29

decknet de kkt. nu merge de 5 zile si nu reusesc sa dau de ei. la sediu au sigiliu pe usa ca nu au platit chiria. plm. fara cuvinte.

axelk #

23 Jul 2007 • 08:46

Foarte adevarat. Mie personal nu imi functioneaza de 2 saptamani si jumatate. Am sunat de sute de ori. Din pacate in zona mea sunt singurii..

Z #

22 Jul 2007 • 15:53

DeckNet sunt… un fenomen :)

Ai uitat sa adaugi că orice telefon la Suport Tehnic se face la un număr cu 031 care este de pe “DeckTEL” care are interconectare doar cu Romtelecom. Åži mai poÅ£i adăuga lejer la abonament încă vreo 30 de lei cât te costă telefoanele la asistenţă.

Vezi ÅŸi articolul acesta despre Deck Internet.

Alexandru #

21 Jul 2007 • 13:04

La inceput am fost la Decknet, apoi la Unite si acum am ramas multimit la Mitnet (de vreo 2 ani)… Numai nervi mi-a facut Decknet.