2003 — 2013

dtailed is now VERDE
Visit verde.io for my latest digital design and development work.

If you're after my photography, visit my portfolio or check out my photobook.
You can also find me on Twitter and Instagram.

Tudor Prisăcariu

camera80

camera80

camera80 s-a nascut din pasiunea pentru fotografie si in acelasi timp din necesitate. In Romania, fotografia este promovata pe forumuri de profil, bloguri, prin intermediul altor comunitati din afara tarii si, probabil in cea mai mica masura, in galerii de arta. Aceasta raspandire haotica face ca tinerii fotografi romani sa fie mult prea putin cunoscuti in spatiul virtual si aproape total necunoscuti publicului din Romania in general.

camera80 este o alternativa, un spatiu virtual deschis tuturor tinerilor fotografi romani, care va functiona dupa regulile unei galerii de arta din lumea reala. Fiecare fotograf dispune de un spatiu fix pe care il poate folosi pentru a-si expune imaginile. Cand numarul celor implicati in proiect va permite acest lucru, expozitiile vor fi promovate pentru o durata fixa de timp pe pagina principala dupa care vor putea fi accesate din arhiva siteului.

Ne propunem ca prin activitatile noastre sa ii sprijinim pe toti cei implicati in acest proiect si in acelasi timp sa ne aducem contributia la cresterea in popularitate a fotografiei in randul publicului din Romania.

In paralel cu galeria virtuala vom mentine si un blog care va promova fotografi contemporani, expozitii, galerii, reviste si evenimente fotografice din lume.

Mergeti si vedeti :)

www.camera80.ro
blog.camera80.ro

Published by Tudor Prisăcariu on
Categories: News, Self
Share: Facebook Twitter

Comments

mindcrusher #

20 Nov 2006 • 11:16

de la ce vine camera80 ?
ah, si logo-ul e tare reusit.

stefan #

20 Nov 2006 • 05:02

excitement ensues