2003 — 2013

dtailed is now VERDE
Visit verde.io for my latest digital design and development work.

If you're after my photography, visit my portfolio or check out my photobook.
You can also find me on Twitter and Instagram.

Tudor Prisăcariu

3m2 project page

Cele peste 200 de poze facute m-au fortat sa creez o pagina dedicata pentru acest proiect. Toate imaginile plus cateva idei si concluzii pot fi vazute la http://www.tudorprisacariu.com/work/3m2/. Dupa ce va uitati acolo va rog sa reveniti aici si sa scrieti gandurile, opiniile si criticile voastre aici. Sunt foarte interesat sa aud orice aveti de spus in privinta acetui proiect si a problemelor pe care le ridica.

Published by Tudor Prisăcariu on
Categories: Bucharest, Hotposts, Installation Art, Projects
Share: Facebook Twitter

Comments

mara #

4 Jun 2008 • 16:41

eu sunt cu un an intarziere, scuzati. cum a ramas cu calcatu’ pe iarba? unde e? abia-l astept

Mistrecul cu colti de portelan #

5 Dec 2007 • 14:40

Excelent proiect, stimabile. Eu, din fericire, am cei trei mp de spatiu verde si chiar putin mai mult, ceea ce le doresc si tuturor celor care n-au.

Mihai #

5 Oct 2007 • 19:13

3 el. 3 io , 3 ei, 3x3x = 19 milioane (sau cati am mai ramas) … ce folos? Romanii “dorm” in continuare. Scuze dar acum sunt pesimist.

Coalitia Romania fara cianura #

16 Aug 2007 • 13:20

Salut Tudor,

Am accesat astazi blogul tau si am citit cateva din post-urile tale. Vrem acum sa te rugam sa te alaturi unui grup tot mai mare de oameni care se implica activ in sustinerea propunerii legislative de interzicere a folosirii cianurii in minerit, in Romania.

Coalitia Romania Fara Cianuri! este o initiativa a societatii civile ce urmareste interzicerea cianurii in minerit pe considerente sociale, economice si de mediu.

Aceasta coalitie formata din Greenpeace CEE, Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu, Fundaţia pentru Parteneriat, Terra Mileniul III, Asociatia Otus, Focus Eco Center, Asociatia Valea Soarelui si Transilvania Verde vine in sprijinul propunerii legislative inaintate spre aprobare in Parlamentul Romaniei de catre senatorii Peter Eckstein Kovacs (UDMR) si Gheorghe Funar (PRM).

Intra pe site-ul http://www.faracianura.ro, si exprima-ti votul referitor la interzicerea cianurii prin sistemul de vot de la rubrica Voteaza online.Nu uita de dreptul tau la audienta la Deputatii din judetul tau. Deputatii pe care tu i-ai ales trebuie sa te asculte si tu ai cea mai buna posibilitate ca intr-o intalnire directa cu ei sa-i convingi de argumentele si vointa ta ca aceasta propunere legislativa sa fie votata. Fiecare deputat are un program de audienta samptamanal (de obicei vinerea). Descarca lista Deputatilor si acceseaza datele lor de contact.

Fie ca esti student sau platitor de taxe (angajat sau antreprenor) costurile prelucrarii cu cianura a aurului vor fi platite si de tine. De exemplu, in urma accidentului de la Baia Mare contribuabilii statului roman trebuie sa achite statului maghiar daune in valoare de 125 milioane $.

Descarca banner-ul coalitiei si pune-l pe blogul tau ( http://www.faracianura.ro/index.shtml?x=2372 )! Spune-le si prietenilor tai sa faca la fel!

E in puterea fiecaruia dintre noi sa aratam parlamentarilor ca si noi avem o voce! Timpul acordat de tine pentru sprijinirea acestei initiative este mai pretios decat…aurul si cu cat vom fi mai multi cu atat vocea noastra va fi mai puterinica.

Iti multumim anticipat pentru efortul tau,

Echipa de coordonare a Coalitiei Romania Fara Cianuri
http://www.faracianuri.ro

lidia #

14 Jun 2007 • 13:22

extraordinara idee! si eu am aceeasi problema ca si tine. este dreptul nostru de a ne putea bucura de spatiul verde! pacat insa ca acesta este prea putin…

Alina #

13 Jun 2007 • 15:36

E o idee foarte buna, ar trebui facuta in fiecare oras pentru a atrage atentia! Bravo!

catalin pobega #

11 Jun 2007 • 13:21

bravo domnule ! da-i ‘nainte ca faci treaba buna.

cristi neagoe #

4 Jun 2007 • 23:27

foarte foarte bine, tudor. de la început până la capăt. jos pălăria, mă bucur mult că te-am contactat.

cake #

4 Jun 2007 • 22:23

m-am uitata la toate pozele una cate una. excelent

neeluciat #

4 Jun 2007 • 22:01

Imi place foarte mult ce a iesit ( ma refer la colectia de poze), si imi place si mai mult ideea de la care s-a pornit! Si cred ca peticelele astea de iarba au pus cativa oameni pe ganduri; e un inceput :)

flu #

4 Jun 2007 • 21:26

Pai in primul rand, felicitari! :)
Pasul urmator care ar fi? Sa trimiti pozele celor care au un cuvant de spus in problema spatiilor verzi?